Louis van Gaal legt uit waarom hij Noa Vahle een 'openbaring' vindt

9 maart 2023, 13:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Louis van Gaal is tijdens zijn laatste periode als bondscoach van het Nederlands elftal onder indruk geraakt van Noa Vahle. Tijdens het WK kreeg de 71-jarige Van Gaal regelmatig te maken met de dochter van Linda de Mol, die namens Talpa verslag deed in Qatar.

"Ze stelde open vragen, zonder daarbij haar mening te ventileren waar het slachtoffer dan op mag antwoorden. Dat ze uit de familie van De Mol komt wist mijn vrouw Truus eerder dan ik. Het interesseert me ook niet in welk nest ze is geboren. Ik bouw een relatie op met mensen op basis van de persoon", vertelt Van Gaal in de Nieuwe Revu.

De manier waarop Vahle tijdens persconferenties haar vragen formuleerde, ervaarde Van Gaal als prettig. "Ik ben altijd beter met vrouwen dan met mannen, dus wat dat betreft heb ik pech dat er daar zo weinig van rondlopen in de voetbalwereld. Noa was wel een openbaring tussen hen", aldus de oud-bondscoach.

Aan tafel bij Vandaag Inside werd het functioneren van Vahle woensdagavond ook besproken. Terwijl Johan Derksen, Wilfred Genee en Angela de Jong hun mening ventileerden, luisterde de 23-jarige presentatrice toe. "Het is vooral leuk dat jullie het al twee minuten over mij hebben en ik hier heel ongemakkelijk sta te luisteren", reageerde Vahle vanuit Warschau, waar zij verslag doet van de Europa League-wedstrijd van Feyenoord tegen Shakhtar Donetsk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen