Kind van de rekening van terugkeer Szymanski lijkt bekend

9 maart 2023, 12:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arne Slot verklapte woensdag dat Sebastian Szymanski start tegen Shakhtar Donetsk. Het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl claimt te weten wie het kind van de rekening wordt: Javairô Dilrosun.

Veel wilde Slot daags voor de ontmoeting met Shakhtar Donetsk niet kwijt over zijn opstelling. Wel vertelde hij dat Szymanski, die afgelopen wekend tegen FC Groningen (1-0) na enkele weken blessureleed zijn rentree maakte, aan de aftrap zal verschijnen.

Dat gaat volgens 1908.nl ten koste van Dilrosun, die de wedstrijd in Warschau vanaf de bank zal beginnen. Verder zal Slot 'naar alle waarschijnlijkheid' vasthouden aan het team dat afgelopen weekend tegen Groningen ook aan de aftrap verscheen. Dat zou onder meer betekenen dat de trainer weer opteert voor een aanval met Oussama Idrissi, Santiago Giménez en Alireza Jahanbakhsh.

Feyenoord hoopt vanavond tegen Shakhtar Donetsk een goede uitgangspositie te creëren voor de return. Volgende week treffen de clubs elkaar in De Kuip. De winnaar van het tweeluik stoot door naar de kwartfinale van de Europa League.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Timon Wellenreuther; Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko, Quilindschy Hartman; Mats Wieffer, Orkun Kökcü, Sebastian Szymanski; Alireza Jahanbakhsh, Santiago Giménez, Oussama Idrissi

FootballTransfers: Ronald Koeman kan niet meer om uitblinkende Feyenoorder heen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen