Müller betrekt Ronaldo in kleine steek onder water aan Messi

9 maart 2023, 12:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Thomas Müller heeft Lionel Messi na afloop van de wedstrijd tussen Bayern München en Paris Saint-Germain een kleine steek onder water gegeven. In zijn sneer betrok hij Cristiano Ronaldo.

Bayern München schakelde Paris Saint-Germain woensdagavond uit in de Champions League door met 2-0 te winnen. Müller werd verkozen tot Man of the Match en sprak na afloop over zijn track record tegen Messi. De aanvallende middenvelder kegelde Messi - toen hij nog speler van FC Barcelona was - al twee keer eerder uit de Champions League. Met Duitsland won Müller in 2014 de WK-finale van het Argentinië van Messi.

"Qua resultaten gaat het, op alle niveaus, altijd heel erg goed tegen Messi", sprak Müller na afloop van de wedstrijd in de Allianz Arena. "Op clubniveau was Cristiano Ronaldo ons probleem toen hij bij Real Madrid speelde. Maar ik heb het grootste respect voor wat Messi op het WK heeft gepresteerd. Hij droeg de hele Argentijnse ploeg."

Bayern München mag zich na het geslaagde tweeluik tegen Paris Saint-Germain kwartfinalist in de Champions League noemen. Voor de favorietenrol loopt Müller niet weg. "Het is duidelijk dat wij tot de favorieten behoren en de finale als topprioriteit beschouwen", aldus de Duitser, die de Champions League in 2013 en 2020 al eens eerder won met Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen