Australiër smelt als Casemiro hem herkent: "I see you, I see you"

9 maart 2023, 09:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jackson Irvine beleefde vorige week maandag een avond om niet snel te vergeten. De Australische middenvelder was aanwezig bij het FIFA-gala en ging daar op de foto met Casemiro, die hem tot zijn eigen verbazing herkende.

Irvine was namens spelersvakbond FIFPRO aanwezig bij het gala en kwam backstage Casemiro tegen. Nadat de twee op de foto waren gegaan, keek de Braziliaanse middenvelder Irvine nog eens goed aan. "Jij speelt voor Australië, toch?", vroeg Casemiro, die daarmee Irvine behoorlijk verraste. "Australië, ja, wow!"

Casemiro bewoog zich vervolgens richting de uitgang van de ruimte en richtte zich nog een laatste keer tot Irvine, die gedurende zijn carrière vooral voor kleinere clubs is uitgekomen. "I see you, I see you", sprak hij de speler van St. Pauli toe. Toen de middenvelder van Manchester United de ruimte eenmaal had verlaten, verloor Irvine zijn kalmte en barstte hij samen met zijn vrienden in lachen uit.

Eén van zijn vrienden wees Irvine erop dat hij behoorlijk bloosde. "Man, ik ben aan het zweten", reageerde Irvine, die duidelijk onder indruk was van zijn ontmoeting met Casemiro.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen