Arne Slot gebruikte 9 seconden van duel Arsenal in wedstrijdbespreking

8 maart 2023, 21:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arne Slot heeft tijdens zijn wedstrijdbespreking voor het duel met FC Groningen de dramatische start van Arsenal tegen AFC Bournemouth gebruikt als waarschuwing voor zijn spelers. De Londense club kwam enkele uren voordat Feyenoord in actie kwam al na negen seconden op achterstand.

Arsenal won de wedstrijd na een spectaculaire comeback alsnog. Uitgerekend voormalig Feyenoord-speler Reiss Nelson maakte in de 97ste minuut het winnende doelpunt. Na afloop had Slot kort contact met Nelson. "Toevalligerwijs wel. Het was enerzijds toevallig omdat we elkaar niet heel vaak een berichtje sturen, anderzijds niet omdat het zo'n bijzonder moment voor hem was. Ik heb een aantal keer een berichtje van hem mogen ontvangen na bijzonder momenten die wij hebben meegemaakt. Dan vind ik het gepast om hem nu ook te feliciteren met dit bijzondere moment", aldus Slot woensdag tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel met Shakhtar Donetsk.

Toen de wedstrijd tussen Arsenal en Bournemouth nog bezig was, hield Slot zijn wedstrijdbespreking voor de ontmoeting met Groningen. "De wedstrijd werd door mij aangehaald als voorbeeld van hoe je niet moet starten, want ze kwamen na dertien seconden (het waren negen seconden, red.) al met 1-0 achter. Ik had toen een heel verhaal over hoe moeilijk je het jezelf dan maakt. Toen we naar buiten liepen riep iedereen: Reiss heeft de 3-2 gemaakt. Hij was bij de jongens die er nu nog zijn heel populair door de persoon die hij is, dus het werd met veel gejuich begroet dat hij de winnende had gemaakt."

Een Arsenal-scenario bleef Feyenoord bespaard tegen Groningen. De Rotterdammers hielden überhaupt hun doel schoon tegen de laagvlieger en wonnen door een laat doelpunt van Oussama Idrissi met 1-0.

Lees ookArne Slot schiet in de lach na opmerking van Bert Maalderink

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen