'Jürgen Klopp zet Ajax-tweetal op verlanglijstje voor transferzomer'

8 maart 2023, 21:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hoe zeker is het dat Jurriën Timber en Edson Álvarez volgend seizoen nog in het shirt van Ajax spelen? Volgens de Duitse tak van Sky Sport, staan de twee Ajacieden op het lijstje van het Liverpool van Jürgen Klopp. De Duitse oefenmeester wil komende zomer de transfermarkt op. Naast Timber en Álvarez, heeft Liverpool nog een aantal andere namen op het oog.

Sky Sport onthult dat The Reds zich met name willen versterken met een centrale verdediger, een verdedigende middenvelder en een centrale middenvelder. Het duo Timber-Álvarez staat dus ook op het lijstje. Het is echter nog maar de vraag hoe serieus die belangstelling is en of Klopp zich überhaupt gaat melden bij de Amsterdammers. De concurrentie is namelijk aanzienlijk groot.

WK-sensatie Josko Gvardiol zou bovenaan het lijstje staan van Liverpool. Ook Eintracht Frankfurt-mandekker Evan N'Dicka, en dus Timber, worden genoemd als opties in het hart van de verdediging. Álvarez krijgt concurrentie van AC Milan-speler Ismael Bennacer en Ruben Neves van Wolverhampton Wanderers. Borussia Dortmund-ster Jude Bellingham is net als Youri Tielemans (Leicester City) en Nicolo Barella (Internazionale) kandidaat als versterking centraal op het middenveld.

Lees ook: 'Ten Hag ontvouwt transferplannen en heeft weer plaats voor Ajacied'

Ook Ten Hag gecharmeerd

Eerder vandaag meldde het Engelse 90min dat ook Erik ten Hag graag zaken wil doen met Ajax. De Nederlander wil Timber maar wat graag naar Manchester United halen. Ten Hag denkt dat Timber het hart van de defensie een nieuwe impuls gaat geven. Naar verluidt zou ook Mohammed Kudus in de belangstelling staan van Manchester United. Dat bracht TALKSport-journalist Alex Crook woensdag naar buiten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen