Champions League-beker na waarschuwing uit studio RTL 7 verdwenen: "Ik maak geen grap"

8 maart 2023, 20:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

RTL 7 is woensdagavond de voorbeschouwing op de wedstrijden Bayern München - Paris Saint-Germain en Tottenham Hotspur - AC Milan begonnen zonder de Champions League-trofee in beeld. Presentator Humberto Tan legt uit waarom.

"Waar is mijn beker", vroeg Wesley Sneijder uit het niets nadat hij samen met Jan Boskamp en Theo Janssen kort had teruggeblikt op de rol van Danny Makkelie bij de wedstrijd tussen Chelsea en Borussia Dortmund gisteravond. "Dat is een interessant verhaal", reageerde Tan. "De beker die jij hebt gewonnen met Inter mogen we zo mooi van je lenen en hebben we altijd hier staan, maar we hebben een waarschuwing gekregen van de UEFA."

Tan legde uit dat de Europese voetbalbond het niet oké vindt dat de Champions League-beker op de grond staat in de studio van RTL 7. "Ik maak geen grap, ze vinden dat een beker op een sokkel moet staan", zei de presentator met een serieus gezicht. "Hij is niet verkocht?", kreeg Sneijder zijn tafelgenoten aan het lachen. Tan vertelde vervolgens dat de beker mogelijk op een sokkel terugkeert in de studio. "Maar het wordt dan te hoog. Het is een beetje technisch geleuter. Misschien kunnen we de beker achter zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een sneue bond is de UEFA

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen