Leeds-scenario lijkt zich te herhalen voor Alfred Schreuder

8 maart 2023, 18:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het lijkt erop dat Alfred Schreuder toch niet de nieuwe hoofdtrainer van Club Brugge wordt. De onderhandelingen tussen de coach en club zijn volgens Het Laatste Nieuws voorlopig stukgelopen.

Schreuder was bij Club Brugge in beeld om Scott Parker - die deze middag op straat werd gezet - op te volgen. De onderhandelingen zouden echter vanaf het eerste moment stroef zijn verlopen. Schreuder stond naar verluidt niet te springen om in deze fase van het seizoen ergens in te stappen en wilde bovendien een contract voor een langere duur dan slechts enkele maanden.

De oud-trainer van Ajax zou Club Brugge inmiddels hebben laten weten dat hij de uitdaging (voorlopig) niet wil aangaan. Klopt dat, dan is het de tweede keer in korte tijd dat Schreuder geen overeenstemming weet te bereiken met een potentiële nieuwe werkgever. Een maand geleden was Schreuder in de race om de nieuwe trainer van Leeds United te worden. De Premier League-club maakte toen op het laatste moment een andere keuze.

Het is onduidelijk op wie Club Brugge nu zijn nieuwe pijlen richt. De Belgische topclub opteert mogelijk voor een tijdelijke oplossing waarbij assistent-trainer Rik De Mil of beloftencoach Nicky Hayen wordt doorgeschoven en Parker pas komende zomer een definitieve opvolger krijgt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen