PSV sluit na slechts 37 dagen nieuwe deal met Galatasaray

8 maart 2023, 17:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV gaat langer door met Patrick van Aanholt. De Eindhovense club communiceert via de officiële kanalen dat de linkervleugelverdediger ook komend seizoen wordt gehuurd van Galatasaray.

De samenwerking tussen PSV en Van Aanholt verloopt vooralsnog succesvol. Sinds zijn komst op 31 januari miste de negentienvoudig Oranje-international geen enkele wedstrijd. Van Aanholt werd in eerste instantie tot het einde van het seizoen geleend van Galatasaray en blijft na het sluiten van de nieuwe deal tot de zomer van 2024 in Eindhoven.

"Patrick is een vleugelverdediger zoals we die bij PSV graag zien: hij biedt aanvallende impulsen, maar heeft ook defensieve kwaliteiten. Daarnaast voegt hij een stukje ervaring aan de selectie toe. Om die redenen wilde we graag langer met hem door", reageert directeur voetbalzak Earnest Stewart op het langere verblijf van de linksback.

Van Aanholt is blij dat hij ook volgend seizoen uitkomt voor de club waar hij razendsnel zijn draai heeft gevonden. "Het voelt alsof ik hier al het hele seizoen speel. Ik heb mijn draai erg snel gevonden en ben blij dat ik ook komend seizoen voor PSV in actie kom", aldus Van Aanholt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goede beslissing voor alle partijen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen