'Schreuder krijgt uitsluitsel op Champions League-avond en gaat weer aan de slag'

7 maart 2023, 22:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Scott Parker heeft geen toekomst als trainer van Club Brugge, zo voorspelt Het Nieuwsblad dinsdagavond. Volgens de krant zijn de dagen van de trainer 'geteld' na de 5-1 nederlaag tegen Benfica in de Champions League. Alfred Schreuder zou al klaarstaan om Parker op te volgen en zijn rentree te maken in Brugge.

Club bewaart warme herinneren aan Schreuder. De Nederlander, eind januari ontslagen door Ajax, was in de tweede seizoenshelft van 2021/22 de trainer van Club. Hij leidde de club naar de landstitel en oogstte lof met aantrekkelijk voetbal. Schreuder heeft dus al bewezen op korte termijn iets te kunnen neerzetten bij Club, want zijn vorige dienstverband begon hij ook midden in het seizoen.

Schreuder onderhield na zijn vertrek naar Ajax een goede relatie met 'veel mensen binnen de club' en zou hebben aangegeven graag te willen terugkeren. Wel wil Club dat hij ditmaal voor de langere termijn aanblijft. Hij mag zijn vaste assistenten meenemen.

Parker was pas sinds eind december atief bij Club. Hij verving Carl Hoefkens, die werd ontslagen toen Club op de vierde plek stond en twaalf punten was verwijderd van de koppositie. Momenteel staat Blauw-Zwart nog steeds vierde, maar het gat met koploper RC Genk is opgelopen tot 21 punten. Parker won slechts twee van zijn twaalf wedstrijden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen