Walgelijke details van groepsverkrachting door Manolo Portanova komen naar buiten

7 maart 2023, 19:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In Italië zijn details naar buiten gekomen over de groepsverkrachting waar Manolo Portanova aan deelnam. De 22-jarige middenvelder van Genoa werd in december veroordeeld tot een celstraf van zes jaar en nu is het gehele vonnis in handen van de Italiaanse pers.

Portanova stond met drie anderen terecht voor de verkrachting van een destijds 21-jarige vrouw in mei 2021. Een van de beklaagden was de oom van de middenvelder. Allebei ontvingen ze een celstraf van zes jaar. Een andere beklaagde is het broertje van Portanova. Hij was minderjarig ten tijde van het vergrijp en moet nog verschijnen voor de jeugdrechter.

De verkrachting vond plaats in een woning in het centrum van Siena, na een diner waar de vrouw bij aanwezig was. Volgens de informatie uit het vonnis wilde het slachtoffer wel seks met Portanova, maar niet met de drie andere mannen. Dat sprak ze 'herhaaldelijk en duidelijk' uit. Ze zei dat tegen Portanova en tegen de andere drie mannen. Ze vroeg de andere mannen meermaals om te vertrekken, maar dat gebeurde niet.

Het geweld zou veertig tot zestig minuten hebben geduurd. De vrouw verzocht een vriend te bellen, maar dat werd niet toegestaan. Ook kreeg ze geen water toen ze daarom vroeg. Ze werd 'geslagen' en hield 'fysieke en mentale verwondingen' over aan de avond. Ze probeerde Portanova eerst nog te slaan, maar 'gaf uiteindelijk op en onderging passief, op de automatische piloot, wat haar gevraagd werd'.

Portanova moet niet alleen de gevangenis in, maar moet het slachtoffer ook 100.000 euro aan schadevergoeding betalen. De vrouw zei na de bekendmaking van de straf dat ze 'blij' is dat het 'rechtssysteem mij heeft geloofd, een woedende vrouw'. Dit seizoen speelde Portanova twaalf wedstrijden in de Serie B voor Genoa; hij kwam in januari 2021 voor tien miljoen euro over van Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

martijn1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom moet dit hier belicht worden?

JjVA
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kom op man. Die gast is een voetballer. De goede en de slechte kanten van deze gasten benoemen. Als ze een ziekenhuis bouwen in hun geboortedorp in Afrika wordt het hier ook gepost. Vuile varkens zijn het.

jerommeke1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ophangen aan de hoogste boom

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen