'Ten Hag heeft vier transferopties voorin, waarvan één bij Ajax'

7 maart 2023, 13:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United kreeg afgelopen weekend flink aan de broek van Liverpool en dus zal Erik ten Hag nog flink gaan sleutelen aan zijn elftal in de komende zomer om meer stabiliteit te krijgen. Vooral voorin wordt er nadrukkelijk naar versterkingen gezocht. 

The Athletic maakt melding van de belangstelling van The Red Devils in AS Roma-spits Tammy Abraham. Manchester United zoekt naarstig een extra spits, waarbij eerder de naam Victor Osimhen (Napoli) concreet viel. Ook Engelsman Abraham staat op de lijst, al kan concurrent Chelsea wel in de weg liggen. Zij hebben de optie om de aanvaller voor tachtig miljoen euro terug te halen en kunnen United daarmee dwarsliggen.

Het is niet de enige aanvallende speler die gelinkt wordt aan Manchester United: volgens TALKSport-journalist Alex Crook ziet Ten Hag in Ajax-middenvelder Mohammed Kudus ook een serieuze versterking. Niet per se als diepste spits, maar wel als multi-inzetbare middenvelder, die ook op de vleugels van de aanval uit de voeten kan. Ook RB Leipzig-spits Benjamin Sesko (19) zou in de picture zijn, meldt Crook.

Maguire naar Newacstle United?

Verder schreef 90min dinsdagochtend dat Harry Maguire mogelijk vertrekt aan het einde van het seizoen. Gezien de forse loonkosten die de club heeft aan de aanvoerder zou dat niet heel slecht nieuws zijn, omdat hij geen vaste basisklant meer is. Newcastle United zou belangstelling hebben voor de centrale verdediger. Hoeveel er voor hem op tafel moet komen om het tot 2025 lopende contract af te kopen, is niet bekend. Crook omschreef Maguire en Anthony Martial als twee spelers die hij wil verkopen om budget vrij te spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen