Het lijkt nu of nooit voor MMN bij Paris Saint-Germain

8 maart 2023, 10:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het moment van de waarheid staat voor de deur voor Paris Saint-Germain. Het sterrenensemble is in Frankrijk al jarenlang dé topploeg, ondanks dat het ook nationaal lang niet alle prijzen pakt. Maar het grote doel van PSG is om ook hoge ogen te gooien in de Champions League. Daarvoor is de return met Bayern München cruciaal, zo constateert FCUpdate.nl in samenwerking met Jacks.nl.

Om eindelijk het miljardenbal eens te winnen werd anderhalf jaar geleden Lionel Messi transfervrij opgepikt bij FC Barcelona. De kleine Argentijn kende een moeizaam eerste seizoen: daarin werd het door Real Madrid uitgeschakeld in de achtste finales van de Champions League. In de jaren daarvoor ging het achtereenvolgend mis tegen Manchester City (halve finale), Bayern München (finale) en driemaal in de achtste finale (Manchester United, Real Madrid & FC Barcelona).

Met Messi, Neymar en Kylian Mbappé heeft PSG mogelijkerwijs de beste voorhoede ter wereld, maar Neymar is in deze fase van het seizoen bijna altijd geblesseerd (nu mist hij mogelijk zelfs de rest van het gehele seizoen) en de wisselwerking tussen Messi en Mbappé is nog niet briljant. Bovendien is het vermoedelijk het laatste seizoen dat de drie grote sterren nog met elkaar te zien zijn.

Messi's contract loopt af en hoewel hij wel wil blijven, is dat nog altijd niet zeker. Mbappé tekende vorig jaar weliswaar bij, maar zou wat clausules daarbij hebben bedongen en hij is nog altijd niet helemaal tevreden in Parijs. Neymar heeft de twijfel rondom zijn persoon in de grote wedstrijden nooit kunnen weghalen en is wel een peperdure kracht. Als MMN (MM dinsdagavond) nog de Champions League wil winnen, moet het dit seizoen gebeuren en dus Bayern München verslagen worden. Lukt dat? Zet in bij Jacks.nl 4.50 keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen