Nieuwe beelden: jongen (16) bestormt veld en blesseert Liverpool-spelers

7 maart 2023, 09:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Er zijn nieuwe video's opgedoken van de veldbestormer die na het zevende doelpunt van Liverpool tegen Manchester United (7-0) het feest wilde meevieren met de spelers. Hij gleed uit toen hij zich bij de juichende spelers wilde voegen en blesseerde daarmee zowel Curtis Jones als Andy Robertson, die allebei zichtbaar pijn hadden na het incident. 

Aanvankelijk waren alleen beelden beschikbaar van de nasleep van het incident. Zo was te zien dat Jürgen Klopp woedend was op de fan, toen die werd afgevoerd. Liverpool liet na de wedstrijd weten dat de supporter een levenslang stadionverbod kan verwachten dat geldt voor alle Premier League-stadions. Het gaat om een zestienjarige jongen. "Dit is gevaarlijk en illegaal gedrag, waar stevige consequenties op volgen", meldde Liverpool in een statement. De club werkt bij de afwikkeling van het incident samen met de politie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

familieharbers03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

smerige overtreding is gewoon rood!

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je begint je af te vragen of dit nog te stoppen is dit wangedrag van zulke idioten. Meldingsplicht tijdens wedstrijden en nooit een stadion meer in mogen plus een hele zware boete hopelijk helpt het om dit te voorkomen. De goedwillende supporters worden door zo'n gek ook zwaar benadeelt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen