Opmerkelijke video Weghorst in catacomben: 'Hier was de wedstrijd al verloren'

7 maart 2023, 08:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wout Weghorst heeft zich niet populair gemaakt bij een deel van de Manchester United-supporters. Op sociale media gaat een video rond waarop te zien is dat Weghorst het beroemde, ingelijste Anfield sign aanraakte voorafgaand aan de wedstrijd tussen Liverpool en Manchester United (7-0).

Terwijl de spelers het veld opkwamen, toucheerden Fabinho en Virgil van Dijk het bord. Voor Liverpool-spelers is dat gebruikelijk, maar supporters vinden het merkwaardig dat Weghorst hetzelfde deed. "De wedstrijd was al verloren voordat hij begon", luidt het bijschrift bij een video die honderdduizenden keren is bekeken. De reacties zijn van soortgelijke strekking, al wordt door anderen gezegd dat Weghorst vanwege zijn lengte (1 meter 97) wellicht gewoon voorzichtig was. 

De video zorgt ervoor dat oude uitspraken van Weghorst over Liverpool weer worden opgerakeld. Zo zei hij in 2020 in een interview met Goal dat hij Liverpool 'altijd heel bijzonder' heeft gevonden. "Ik krijg kippenvel van het You'll Never Walk Alone. Er zijn ook andere mooie Engelse clubs." In 2018 zei hij tegen De Telegraaf dat hij 'van kleins af aan' ervan droomt om voor Liverpool te spelen.

Lees ookErik ten Hag verzint opnieuw ingenieuze straf voor spelers Manchester United

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen