Derksen: "Dan moet je als speler tegen Ten Hag zeggen: rot even op, joh"

6 maart 2023, 23:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Johan Derksen is niet bepaald onder indruk van de 'amateurpsychologie' van Erik ten Hag. De Nederlandse trainer zou de spelers van Manchester United na de afgang op Anfield hebben gestraft door ze te laten luisteren naar het gejuich uit de kleedkamer van Liverpool.

Manchester United verloor zondag met liefst 7-0 van Liverpool, wat voor Ten Hag de grootste nederlaag uit zijn carrière was. "Dat kan een keer gebeuren. Natuurlijk man, het zijn maar drie punten. Maak het niet groter dan het is", zei René van der Gijp maandagavond bij Vandaag Inside. "Afgelopen week schreef hij een brief naar de supporters dat er nog veel meer gaat gebeuren. Nou, dat hebben we gezien."

Eerder vandaag schreef The Mirror dat de selectie van Manchester United na de historische nederlaag in stilte moest luisteren naar de feestvierende Liverpool-spelers en -fans. Ten Hag zou de spelers hebben gezegd dat zij dat als motivatie moeten gebruiken om ervoor te zorgen dat zij 'nooit meer zo makkelijk capituleren'. "Dat zijn de amateurpsyschologen die dan uit de hoek komen", aldus Derksen. "Dan moet je als speler zeggen: rot even op, joh, met je smoesjes. Daar moet je niet voor openstaan. Kom op, we zijn geen kwajongens. We hebben een pak slaag gekregen."

Derksen geeft niet alleen Ten Hag, maar ook een andere landgenoot ervan langs. "Ik heb zitten kijken en dan denk ik: Weghorst, je hebt op dit niveau echt niks te zoeken. Ik weet niet wat Erik met hem wil. Als je wint, dan kun je zeggen dat het met hem marcheert", vervolgde Derksen, waarna Wilfred Genee aanstipte dat Manchester United met Weghorst elf wedstrijden op rij ongeslagen was. "Of dat nou aan Weghorst ligt… Ik kan het me niet voorstellen. Bij Burnley heeft hij nooit wat gepresteerd."

Lees ookDerksen: "Hij kan het niet

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen