Sarri houdt van het Nederlandse voetbal: "Maar niet van Feyenoord-fans"

6 maart 2023, 19:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Maurizio Sarri heeft zich daags voor de ontmoeting tussen Lazio en AZ liefhebber van het Nederlands voetbal getoond. Supporters van Feyenoord staan bij hem echter niet hoog in aanzien.

Lazio en AZ spelen dinsdagavond de heenwedstrijd in de achtste finale van de Conference League. Het Europese avontuur van de Italianen begon in de Europa League, waar Feyenoord in de groepsfase een van de tegenstanders was. Aan de ontmoeting in De Kuip bewaart Sarri slechte herinneringen. Supporters van Feyenoord zouden vanaf de tribune bekers met urine naar hem toe hebben gegooid.

"Nederland heeft technisch sterke teams met goede buitenspelers. Het enige wat ik niet leuk vind aan het Nederlandse voetbal zijn de fans van Feyenoord", aldus Sarri op de persconferentie in aanloop naar het duel met AZ. Van de tegenstander uit Alkmaar is de flamboyante trainer onder indruk. "Ze spelen in een competitie van een zeer hoog niveau. Als je gelijkspeelt tegen Ajax, ben je een waardige tegenstander."

Lazio zorgde afgelopen weekend voor een daverende verrassing door het dit seizoen bijna ongenaakbare Napoli met 0-1 te verslaan. "Er schuilt gevaar in de zege in Napels. Na de 4-0 zege tegen AC Milan belandden we in een dipje en wonnen we vier wedstrijden op rij niet. Laten we eens kijken of we dat dit keer anders kunnen aanpakken", aldus Sarri.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij komt hier voor een wedstrijd tegen AZ waarom dan over de supporters van Feijenoord beginnen of zit het hem zo hoog omdat hij tegen ze geen goed resultaat heeft kunnen behalen. Als het om supporters/hooligans gaat behoren die in Italië tot de ergste vooral op het gebied van discriminatie. Als in Italië bij wijze van spreken een speler uit de kast zou komen dan wordt hij gelijk naar Jerusalem gestuurd om gekruisigd te worden.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wij ook niet Sarri!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sarri de trainer van een club met de grootste nazi fans van corruptie maffialand nr 1 .

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zie je nou hoe hypocriet je bent ?!? Dit is nou precies wat ik bedoel met jou .. altijd alleen maar met het vingertje wijzen naar een andere club !! Dat komt echt in iedere reactie terug bij jou 😂👌

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind het prima . Je snapt toch niks

PokeBowl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt, dit snapt het echt niet

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het ging over de Feyenoord fans, niet over het 'Maffialand'.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je eerdere reacties gelezen hebt weet je dat ik ,dat gedrag van sommige 'fans' afkeur . Alleen deze trainer is coach van een club waar dingen gebeuren die erger zijn dan een beker pis . Als je het hele interview leest ,maakt meneer het wel erg bont .

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

als ik me niet vergis kwam lazio een keer naar arnhem en hoopte ik als vitesse fan dat ze zouden verliezen...maar vitesse had geen kans..en naja az doet t de laatste jaren een stuk beter..misschien hebben hun meer geluk..

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goede selectie dat lazio . Kunnen ook echt leuk spelen Ben ook wel benieuwd wat az gaat doen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen