Aad de Mos: "Ik ben het vaak met je eens Rik, maar daar geloof ik niet in"

6 maart 2023, 16:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aad de Mos denkt dat PSV het nog wel eens lastig kan krijgen tegen Spakenburg in de halve finale van de KNVB Beker. De amateurclub gaat net als tegen FC Groningen en FC Utrecht boven zichzelf uitstijgen, voorspelt hij.

Spakenburg verraste vorige week vriend en vijand door Utrecht met 1-4 opzij te zetten en werd een aantal dagen later bij de loting gekoppeld aan PSV. "Ik was enorm verbaasd over hun kwaliteiten en manier van spelen tegen Utrecht. Het is gewoon een heel goede ploeg. In de wedstrijden tegen Groningen en Utrecht speelden ze fantastisch voetbal. Het zijn getalenteerde spelers, dus het wordt geen appeltje eitje", aldus De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad.

Rik Elfrink denkt dat het een mysterieuze bekeravond kan worden. "Maar ik geloof er niet zo in. Ik denk dat PSV het uiteindelijk makkelijk gaat klaren", aldus de PSV-watcher. "Ik ben het vaak met je eens Rik, maar makkelijk… daar geloof ik helemaal niet in", reageert De Mos. "Het wordt een spookwedstrijd met alles erop en eraan. De wedstrijd wordt op kunstgras gespeeld en Spakenburg gaat weer boven zichzelf uitstijgen. Het scoreverloop hoeft maar even tegen te zitten… Het gaat een curieuze wedstrijd worden."

Als PSV zich plaatst voor de finale van de KNVB Beker, dan treft het in de eindstrijd de winnaar van de kraker tussen Feyenoord en Ajax. De finale wordt op zondag 30 april in De Kuip gespeeld.

Lees ook: Aad de Mos: "Het lijkt wel alsof de scheidsrechters de ranglijst op dit moment bepalen"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen