Piers Morgan sneert op Twitter weer naar Ten Hag na ongekende nederlaag

6 maart 2023, 11:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Piers Morgan heeft op Twitter weer eens van zich laten horen over Erik ten Hag. De manager van Manchester United kan weinig goed doen in de ogen van de bekende Britse journlist, die zijn kans schoon zag na de 7-0 nederlaag van United op bezoek bij Liverpool. Via social media haalde Morgan zijn gram.

Na de enorme zeperd van United plaatste Morgan een foto van Cristiano Ronaldo op Twitter. De 57-jarige Brit, zelf fan van Arsenal, was degene die Ronaldo sprak tijdens het veelbesproken interview. Daarop besloot United de samenwerking met de Portugees te beëindigen. Ook stuurde Morgan een foto van hem met Ronaldo de wereld in. 'Grappig ding, karma', zette hij daar als veelzeggende tekst bij.

Bekijk ook: Hilarisch: 'rivalen' Carragher en Neville kijken samen naar pak slaag van United

Daarmee was de koek echter nog niet op voor Morgan, die zoals altijd veel losmaakt op Twitter. Eerder haalde hij al uit naar Ten Hag, die de winst van de League Cup al dansend vierde met Antony en Lisandro Martínez. Dit keer werd de toekomst van de Nederlander besproken. 'Is Ten Hag al ontslagen? Hoe kan een manager van Manchester United zo'n catastrofaal resultaat en prestatie overleven?'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die vent moeten ze monddood maken. Stuur hem lekker naar de zandbak kan hij daar in de kont van Ronaldo kruipen, gefrustreerde idioot.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen