'Feyenoord grijpt wéér in: Kuip wordt aangepakt in aanloop naar Klassieker'

6 maart 2023, 09:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is naar verluidt van plan om opnieuw maatregelen te treffen rond de aanstaande wedstrijd tegen Ajax. In de halve finale van de KNVB Beker treffen de aartsrivalen elkaar in De Kuip. Daar zullen waarschijnlijk weer hoge netten worden geplaatst om de veiligheid van de spelers te garanderen.

Dat nieuws wordt maandagochtend gebracht door 1908.nl, dat door ingewijden op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen rond De Klassieker. Er zullen in De Kuip weer hoge netten worden geplaatst langs alle zijden van het veld. Op die manier moet worden voorkomen dat er met spullen gegooid kan worden en dat de spelers in gevaar zijn. Dat was tijdens de eerdere Klassieker in Rotterdam ook het geval. Destijds bleef het rustig.

Niet alleen Feyenoord onderneemt actie. Ook de gemeente Rotterdam is van plan om wat dingen op poten te zetten als Ajax op bezoek komt bij de koploper van de Eredivisie. De vorige keer was er veel politie en ME op de been rond het stadion, waar het over het algemeen rustig bleef. Gevolg van alle acties is wel dat ESPN opnieuw van hoger in het stadion moet filmen. Dat is niet ideaal voor fans die de wedstrijd via de televisie volgen.

KNVB Beker

Het is nog niet bekend op welke datum Feyenoord en Ajax elkaar treffen. De KNVB moet de datums voor de halve finales later deze week nog naar buiten brengen. Het is wel al duidelijk dat er op dinsdag 4, woensdag 5 of donderdag 6 april wordt gespeeld. De andere halve finale gaat tussen stuntploeg Spakenburg en PSV, dat dus op bezoek moet op Sportpark De Westmaat. De finale van het bekertoernooi wordt op zondag 30 april gespeeld in De Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Och och wat een reacties . Vooral weer van gefrustreerde mensen die alles aangrijpen om hun frustratie kwijt te kunnen tegen Feyenoord. Wat ik al eerder zei we staan te lang bovenaan ,en dan worden ze onrustig . Ik heb ook al vaker gezegd dat er overal tuig komt kijken (dus zeker ook bij feyenoord). Alleen mijn punt nog fff duidelijk maken voor de mensen met een blinde vlek voor hun eigen club(s). Het is overal en het zou niet moeten ,maar die maatregels zoals dit zijn tegenwoordig gewoon nodig . Eigenlijk gewoon overal . Dus dan kun je net als sommige hier weer kinderachtig dingen gaan roepen en uitlokken (ook altijd dezelfde ). Maar Feyenoord doet tenminste iets .

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er zullen wel weer mensen zijn die gaan roepen. Maar je ziet in andere stadions(andere clubs) waarom het nodig is en dat het niet alleen Feyenoord is Feyenoord doet er tenminste wat aan

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach jij lult werkelijk altijd alles recht wat krom is over Feijenoord 😂👌…

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het zou niet eens nodig moeten zijn.. Hoe kan je dit goedpraten whahaha

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je goed leest lul ik niks goed . Het is nu eenmaal zo overal . Dan kun je wel blijven lullen dat het niet zou moeten . Kun je er beter wat aan doen . Maar goed lekker naar Feyenoord wijzen terwijl het overal gebeurd prima . Ik denk dat er veel mensen niet in een stadion komen en het nieuws niet volgen . Keeper aanvallen bij psv ,utrecht,twente etcetc een greep uit de laatste maand

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jullie hangen de netten op voor jullie eigen tuig van de richel. Dát is pas lachwekkend en zielig.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goed lezen joh . Wij doen tenminste wat aan die debielen van ons . Wat doen andere clubs aan hun fans !!!

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tokkievolk nr 1 .

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jammer dat dit zo moet, maar aan een zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zal Feyenoord op 19 maart in de Arena gaan verliezen en dit kan hartzeer bij de Feyenoordfans te weeg brengen als Ajax voor de Beker bij Feyenoord langs komt. En ach de focus ligt op Ajax en Feyenoord voor de titel, maar AZ en PSV zijn er ook nog. Spannende afsluiting van de Eredivisie. Van mij mag Feyenoord de Beker winnen, is traditie.😇

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vind het wel extreem gaan, helaas zijn er veel leeghoofdige randdebielen met 0 hersencellen die het nodig zijn om het voetbal te verkloten. Jammer dat er nu maatregelen worden getroffen. Die mensen zouden gewoon in geen enkel stadion meer mogen komen voor de rest van hun leven. Het is natuurlijk goed dat ze bescherming geven voor de spelers maar eigenlijk deels worden de randdebielen ook beschermd. Anders zouden ze allang een levenslang stadionverbod kunnen krijgen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen