V/d Vaart: "Ik vind Cillessen nog steeds een naar mannetje, maar..."

5 maart 2023, 23:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rafael van der Vaart vindt dat Jasper Cillessen deze maand onder de lat moet staan bij het Nederlands elftal. De analist van Studio Voetbal noemde de keeper van NEC in de aanloop naar het WK 'een beetje een naar mannetje', maar geeft zondagavond toe dat hij in sportief opzicht bezig is aan een topseizoen.

Koeman nam vrijdag behalve Cillessen ook Mark Flekken (SC Freiburg), Andries Noppert (sc Heerenveen), Kjell Scherpen (Vitesse) en Bart Verbruggen (Anderlecht) op in zijn voorselectie. Bij Heerenveen wordt de kans [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/415492/eerste-afmelding-lijkt-in-aantocht-bij-nederlands-elftal/,_blank,klein] geacht dat Noppert fit genoeg is voor de interlands tegen Frankrijk (24 maart) en Gibraltar (27 maart).

"Ik vind dat Cillessen een geweldig seizoen doormaakt. Ik heb hem een naar mannetje genoemd, dat vind ik ook nog steeds, maar hij keept wel heel erg goed", erkent Van der Vaart. "Als ik op dit moment even snel kijk… Noppert geblesseerd, Bijlow ook, dan zou ik Cillessen eerste keeper maken. Normaal zou ik kiezen voor Bijlow, maar die is altijd geblesseerd, wat is dat toch? Er is altijd iets."

Bijlow staat momenteel aan de kant door een gebroken pols, waardoor Timon Wellenreuther het doel van Feyenoord verdedigt. In het verleden kampte hij met meerdere serieuze voetblessures, waardoor hij al de nodige wedstrijden moest laten schieten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HichamScheltus26
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mag een naar mannetje zijn maar keept wel goed nu.Prive is privé moet je er buiten laten tot de waarheid boven tafel komt tot die tijd laat hem zijn werk doen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen