Neville doet voorspelling over Ten Hag na schokkende nederlaag Manchester United

5 maart 2023, 19:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De analisten in Engeland laten geen spaan heel van Manchester United na de ontluisterende nederlaag tegen Liverpool. Gary Neville en Roy Keane schrokken van het niveau van de ploeg van Erik ten Hag. Toch voorspelt Neville dat Ten Hag in staat zal blijken om zijn selectie over deze klap heen te helpen. 

Bij de rust stond Liverpool met 1-0 voor; na de pauze scoorden The Reds nog zes keer. "De tweede helft was een absolute schande, ze vielen helemaal uit elkaar", zei Neville over Manchester United. "Het beste voorbeeld daarvan was Bruno Fernandes, die absoluut beschamend slecht was in deze wedstrijd. Maar ik moet eraan toevoegen dat dit niet is hoe ze normaal spelen. Ik zag niet de teamgeest en de vorm die ik normaal zie. Ten Hag zal hiermee kunnen omgaan zoals hij ook met andere moeilijke gebeurtenissen omging. Daar ben ik van overtuigd."

Keane had bij Sky Sports geen goed woord over voor zijn oude club. "De ervaren spelers, de grote jongens, die hebben de club echt in de steek gelaten. Als je in zo'n wedstrijd met 6-0 of 7-0 verliest, dan moet je je verstoppen. Ik denk dat ik m'n gezicht twee maanden niet meer zou laten zien, zo beschamend is het voor de spelers. Maar dit is voetbal. Er komen weer belangrijke Europese wedstrijden aan. En we moeten ook de prestatie van Liverpool erkennen. Ze waren vandaag dreigend, scherp en zorgvuldig. Het zag er fantastisch uit."

Lees ookVoetbalgeschiedenis: deze statistieken beschrijven hoe bizar Liverpool-United is

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen