Cillessen gaat uitspraak uit de weg: "Ik heb geleerd van mijn fouten"

5 maart 2023, 19:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jasper Cillessen wacht rustig af tot de definitieve selectie van het Nederlands elftal bekend wordt gemaakt. De 33-jarige keeper viel tot zijn eigen woede en verbazing vlak voor het WK in Qatar af, maar mag onder Ronald Koeman hopen op een terugkeer bij Oranje. Dat hij vrijdag werd opgenomen in de voorlopige selectie, is voor Cillessen nog geen reden om zich rijk te rekenen. 

"Het is natuurlijk lekker om bij de voorselectie te zitten, maar zoals we weten biedt het geen garanties", vertelde Cillessen zondag na de wedstrijd met NEC tegen Ajax (1-0 nederlaag) aan ESPN. "Half januari heb ik de keeperstrainer (Patrick Lodewijks, red.) gesproken en daarna niet meer. Ik moet gewoon mijn eigen ding blijven doen en hopelijk komt het dan goed."

"Het is speciaal om hopelijk weer bij het Nederlands elftal te mogen horen. Het is afwachten de komende weken. Ik moet ook vooral fit blijven, daar heb ik de afgelopen jaren te veel problemen mee gehad. Nu gaat het gelukkig goed", zei Cillessen, die toegaf zenuwachtig te zijn. "Ja, natuurlijk. Het Nederlands elftal blijft iets speciaals en ik kijk er altijd naar uit. Laten we hopen dat we over twee weken goed nieuws krijgen."

Cillessen liet zich niet verleiden tot een uitspraak dat hij 'gewoon' deel zal uitmaken van de definitieve selectie. "Ik houd een slag om de arm. Ik heb geleerd van mijn fouten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen