Feyenoord opgelet: Shakhtar Donetsk geeft duidelijk signaal af

5 maart 2023, 15:31

Shakhtar Donetsk leeft met een uitstekend gevoel toe naar de Europese ontmoeting met Feyenoord. De Oekraïense topclub wist zondagmiddag maar liefst 0-7 te zegevieren op bezoek bij middenmoter Metalist 1925. De nummer twee van Oekraïne verkeert in aanloop naar het duel met Feyenoord in bloedvorm.

Feyenoord had zaterdagavond grote moeite met een laagvlieger in de Eredivisie, FC Groningen, maar Shakhtar had het een stuk makkelijker tegen Metalist 1925, dat achtste staat in de Oekraïense Premier League. Shakhtar kende een droomstart en zocht mede door een doelpunt van oud-Ajacied Lassina Traoré met een 0-4 voorsprong de kleedkamer op.

In de tweede helft de voorsprong nog uitgebreid naar 0-7, wat laat zien dat de ploeg van trainer Igor Jovicevic uitstekend in vorm is. Eerder deze week werd ook al met 1-4 gewonnen bij FK Mynaj, waarna de ploeg zich nu kan voorbereiden op het duel met Feyenoord. Donderdagavond kruisen de ploegen de degens in het eerste Europese tweeluik.

Lees ook: Gemeente Rotterdam onverbiddelijk: geen Ajax-fans in De Kuip

Door de oorlog wijkt Shakhtar voor dit duel uit naar het Poolse Warschau, waar het speelt in het stadion van de Poolse topclub Legia Warschau. Een week later staat in de Rotterdamse Kuip de return op het programma. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen