Ex-Feyenoorder held van Arsenal, hoofdrol voor Veltman bij zege

4 maart 2023, 18:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arsenal heeft zaterdagmiddag op de valreep drie punten gepakt tegen AFC Bournmouth. De koploper van de Premier League leek lange tijd op weg naar een pijnlijke nederlaag, maar knokte zich uiteindelijk toch nog naar een overwinning. De grote man aan de kant van Arsenal was ex-Feyenoorder Reiss Nelson.

Arsenal - AFC Bournemouth 3-2

Arsenal begon dramatisch en stond al na negen seconden op achterstand. Bournemouth sloeg via Philip Billing razendsnel toe. In de tweede helft pakten de donkere wolken zich verder samen boven het Emirates Stadium toen Marcos Senesi zelfs de 0-2 voor zijn rekening nam. Thomas Partey deed snel wat terug en daarna was het de beurt aan Nelson. Hij kwam als invaller binnen de lijnen en gaf de assist bij de 2-2 van Ben White. Diep in de extra tijd zorgde hij met een fraaie volley ook nog voor de 3-2.

Chelsea - Leeds United 1-0

Chelsea weet eindelijk ook weer eens wat winnen is. De Londenaren slaagden er de afgelopen vijf competitiewedstrijden niet in om te zegevieren, maar deden dat zaterdagmiddag wel. Op Stamford Bridge werd het 1-0 voor de ploeg van manager Graham Potter, die Hakim Ziyech op de bank zette. Crysencio Summerville stond namens Leeds wel binnen de lijnen en zag dat Wesley Fofana in de tweede helft het enige doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening nam. Dat bleek voldoende voor de drie punten.

Brighton & Hove Albion - West Ham United 4-0

Joël Veltman heeft namens Brighton & Hove Albion weer eens van zich laten horen. De verdediger maakte in de thuiswedstrijd tegen West Ham United zijn eerste doelpunt van het seizoen voor zijn club. Veltman was goed voor de 2-0 nadat WK-winnaar Alexis Mac Allister de score al had geopend. De Argentijn zorgde bij de treffer van de Nederlander ook nog eens voor de assist. Daarmee was de koek niet op voor Brighton. Kaoru Mitoma en Danny Welbeck zorgde voor nog meer feest.

Overige uitslagen

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 1-0

Aston Villa - Crystal Palace 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen