Utrecht-aanvoerder geeft pijnlijke conclusie na nieuwe domper

4 maart 2023, 14:01

Voor FC Utrecht werd vrijdagavond de rampweek compleet. Na de ontluisterende afgang tegen de amateurs van SV Spakenburg in de KNVB beker (1-4), verloren de Domstedelingen ook nog eens van Fortuna Sittard. De Limburgers kwamen vlak voor tijd op voorsprong en bezorgden Utrecht daarmee nog meer ellende. Aanvoerder Mark van der Maarel is hard voor zijn ploeg na de nieuwe domper.

"Woede, teleurstelling, onbegrip. Gooi het er allemaal maar uit", sprak Van der Maarel voor de camera's van ESPN. Na de beschamende nederlaag tegen Spakenburg hoopte het Utrechtse publiek op een reactie van de ploeg, maar ook tegen Fortuna liep het ontzettend stroef. "We hebben elkaar weer in de steek gelaten vandaag", vertelde de aanvoerder.

Gifbeker

Tasos Douvikas bezorgde de Domstedelingen nog de voorsprong, waarna Utrecht de wedstrijd daarna uit handen zag glippen. "Je komt verdient op voorsprong, maar hoe je het dan weggeeft… Dat is een beetje typerend voor de fase waarin we nu zitten", vertelt Van der Maarel. "Je speelt Fortuna gewoon in de kaart. We hebben te maken met die bekende gifbeker."

Zodoende werd de horrorweek dus compleet voor Utrecht. De Domstedelingen hadden dinsdagavond de ultieme kans om de halve finale te bereiken van het KNVB-beker toernooi, maar verloren kansloos van Spakenburg. "Je krijgt een ongelofelijke tik die je tot in elke vezel van je lichaam voelt", legt de ervaren verdediger uit. "Je wilt gewoon door de grond zaken of verdwijnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen