Fanatieke Utrecht-supporters komen na wanprestatie met duidelijk statement

3 maart 2023, 20:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De fanatieke supporters van FC Utrecht hebben vrijdagavond tijdens het duel met Fortuna Sittard een duidelijk statement gemaakt na de wanprestatie van de Utrechters midweeks tegen Spakenburg. De Domstedelingen werden in de kwartfinale van de KNVB Beker door de amateurploeg met 1-4 vernederd in eigen huis, waardoor de Bunnikside vrijdagavond de eerste vijf minuten leeg bleef.

Het protest werd op sociale media door verschillende supportersgroepen van FC Utrecht al aangekondigd en werd daadwerkelijk ook uitgevoerd. Op de Bunnikside werden verschillende spandoeken opgehangen, waarmee werd uitgehaald richting de beleidsbepalers van de club. 'Utrecht, schaam je kapot, valt er onder meer te lezen.

Na vijf minuten kwamen de boze FC Utrecht-supporters de Bunnikside op om de ploeg van trainer Michael Silberbauer naar de overwinning te schreeuwen. De bekeruitschakeling heeft heel wat losgemaakt in de Domstad, want tijdens de opkomst in de Galgenwaard werden de spelers tegen Fortuna Sittard met een luid fluitconcert ontvangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit soort acties helpen helemaal niks . Fluit of roep iets maar blijf ook je club steunen en er gewoon zijn. Ze gaan hier echt niet beter van spelen

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Echte supporters van FC Utrecht dan, elke club kan wel eens mindere wedstrijden spelen, PSV onder Bommel werd ook door RKC voor de Beker uitgeschakeld en FC Utrecht speelde gelijk tegen PSV....dus.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen