Arne Slot komt met positief nieuws uit ziekenboeg Feyenoord

3 maart 2023, 14:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft zaterdag weer wat meer te kiezen. Sebastian Szymanski keert terug van een blessure en behoort tegen FC Groningen tot de wedstrijdselectie

Slot gaf vrijdag op de persconferentie richting de ontmoeting met Groningen aan dat er op de langdurig geblesseerde spelers (Justin Bijow, Patrik Wålemark en Quinten Timber) na, een volledig fitte selectie is. "Szymanski heeft weer mee kunnen trainen met ons en kan morgen invallen."

De Rotterdammers hebben een druk programma en hadden graag wat verschuivingen in het programma gezien. "We hadden vorige week in Sittard graag liever wat eerder gespeeld en afgelopen woensdag tegen Heerenveen ook liever eerder op de avond, in verband met een eventuele verlenging. In de aankomende periode is er helaas wat minder mogelijk in het programma", aldus Slot.

Oranje

De voorselectie van Oranje werd vrijdag bekend en daar zaten Quilindschy Hartman, Mats Wieffer en Lutsharel Geertruida voor het eerst bij. "Toen ik te horen kreeg dat de selectie van Oranje 37 spelers zou bevatten, had ik eventueel wel rekening gehouden met een paar spelers in de selectie", geeft Slot aan.

Lees ook: Ronald Koeman maakt Oranje-selectie bekend: vier nieuwe namen

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen