Bjorn Meijer bespreekt transfergeruchten: "Belofte maakte schuld"

3 maart 2023, 18:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bjorn Meijer staat in de belangstelling van vele clubs in het buitenland en kan niet beloven dat hij volgend seizoen nog uitkomt voor Club Brugge. De linksback heeft het goed naar zijn zin in België, maar sluit een overstap niet uit.

Transferkenner Fabrizio Romano meldde een week terug dat Meijer zich in de kijker had gespeeld bij grote clubs uit Spanje, Engeland en Duitsland. De specifieke clubs werden niet genoemd, maar interessante competities zijn het wel. Een transfer uitsluiten kan Meijer nog niet. "Dat kan je nooit zeggen, hè. Ik wil dat ook niet beloven, want belofte maakt schuld. Maar ik heb het hartstikke naar m'n zin", vertelt de verdediger tegenover Het Nieuwsblad.

Een jaartje geleden kwam de verdediger nog voor zes miljoen euro over van FC Groningen. "Vorig seizoen moest ik me openstellen voor een transfer, omdat ik voor een keuze stond: verlengen of vertrekken. Terwijl er nu helemaal niks moet. Komt niets: prima. En komt er toch iets: zelfs dan betekent dat niet noodzakelijk dat ik weg ben."

In zijn eerste seizoen bij Club Brugge heeft Meijer al mooie dingen meegemaakt en al 24 wedstrijden gespeeld. Ook heeft de verdediger zijn opwachting gemaakt in de Champions League en daar staat de club nu in de achtste finale tegen Benfica, waarvan de eerste wedstrijd wel met 2-0 werd verloren.

Reacties

JjVA
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maar meneertje Koemam ziet meer in Hartman. Lachen met de pet op

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen