Klopp is onder indruk van United en noemt grootste verandering onder Ten Hag

3 maart 2023, 11:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jürgen Klopp is onder indruk van wat Erik ten Hag in korte tijd heeft bewerkstelligd bij Manchester United. De club is volgens de Duitse trainer terug waar het hoort. Komende zondag om 17.30 uur staat Klopp met zijn Liverpool op Anfield tegenover Manchester United. 

Het gaat goed met Manchester United. The Red Devils staan derde in de Premier League, plaatsten zich kortgeleden ten koste van FC Barcelona voor de achtste finales van de Europa League, stootten ook door naar de volgende ronde van de FA Cup en legden bovendien beslag op de League Cup.

Het is Klopp niet ontgaan dat Manchester United in uitstekende vorm verkeert. "Manchester United doet het dit seizoen vooralsnog beter dan wij. Of de opmars van Manchester United onder Ten Hag mij verrast heeft? Dat eigenlijk niet. Kijk naar hun team, ze moeten wel goed zijn. Ze hebben ervaring, kwaliteit en zijn verdedigend sterk. Het verdedigende aspect is waarschijnlijk het grootste verschil met de afgelopen jaren", aldus Klopp tijdens een persconferentie.

"Ja, United doet het goed. Dat heb ik niet gemist", grapt Klopp. "Ze verdienen het om te zijn waar ze nu staan." Dat bepaalde spelers van Manchester United - zoals Marcus Rashford - dit seizoen een hoog niveau aantikken, is volgens Klopp niet alleen aan Ten Hag te danken. "Als mijn spelers het goed doen, weet ik dat het niet alleen mij ligt. Ik weet zeker dat Ten Hag daar hetzelfde over denkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hebjehemweer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ten Hag heeft Ronaldo er toch netjes uitgewerkt waardoor Rashford nu uit zijn schaduw is gekropen. Zelfde gebeurde bij Benzema. Deels toch wel aan Ten Hag te danken.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volkomen gelijk. Als je de superster van de club op de bank durft te zetten wat menig andere trainer niet gedurfd zou hebben dan ben je gewoon een klasbak. Ten Hag had gelijk in de gaten dat Ronaldo een stoorzender was die het teambelang in de weg zou staan waardoor andere spelers niet een hoger niveau aan zouden kunnen tikken.

Hebjehemweer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies, dus toch weer de credits naar Ten Hag. Het Klop(p)t niet wat Jurgen zegt 😂

OneBloodOneAim
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klop klop klop ,het klopt niet ,Ten Hag komt van Ajax ,waar je blij om was ,met een goedkope gelukkige winst ,t leek wel als hij de C-L had gewonnen ,met z'n Lucky goal, en dat met zo'n clubje als Ajax al ,hij trekt gewoon de lijn door ,waar jij stil bent komen te staan ,gwoon klasbak ,echt zuivel van Hollandse melk koeien ,gewoon uitmelken wat er in zit ,mag je rerust aan Ten Hag overlaten .!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen