'PSV heeft transfervrije Dahmen bij 1. FSV Mainz op het oog'

2 maart 2023, 17:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV heeft belangstelling voor 1. FSV Mainz-keeper Finn Dahmen (21). De doelman heeft een aflopend contract en lijkt die niet te gaan verlengen. Dat heeft te maken met de interesse vanuit Eindhoven, terwijl ook Schalke 04 hem transfervrij probeert over te nemen.

Dat schrijft de Duitse tak van Transfermarkt althans donderdagmiddag. Door de blessure van Walter Benitez zou PSV de ogen geopend hebben om te kijken naar een extra sluitpost. Als de Argentijn wel relatief snel weer inzetbaar is, dan zou de komst van Dahmen een transfer van Joël Drommel mogelijk kunnen maken. De tweede keuze zou niet happy zijn met zijn rol in het Philips Stadion en wil mogelijk vertrekken.

Schalke 04 zoekt op haar beurt een nieuwe eerste keeper, aangezien Alexander Schwolow wordt gehuurd van Hertha BSC en bovendien door Ralf Fährmann gepasseerd is als eerste keuze. Dahmen is een interessante keuze, omdat hij veel indruk maakt, maar door de concurrentie van Robin Zentner is hij geen eerste keeper en wil hij vertrekken bij de club waar hij doorbrak.

Lees ook: Sevilla-keeper Dmitrovic ontvangt brief van PSV-supporters

In de winterstop heeft ook Hertha BSC geprobeerd om de doelman over te nemen van FSV Mainz, maar de club wilde toen niet meewerken aan een vertrek. Door een blessure bij concurrent Zentner speelde hij sinds de jaarwisseling acht officiële wedstrijden, waarin hij een goede indruk maakte. Daardoor staan de clubs in de rij om hem binnen te halen, waaronder PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lullig voor Drommel zeg. Nou PSV verhuur Drommel dan net als Ajax met Gorter doet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen