'Ten Hag krijgt transferoptie voor gevallen talent'

2 maart 2023, 16:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De aanklacht aan het adres van Mason Greenwood (21) is ingetrokken door de rechtbank en dat betekent dat het weer kan gaan over de voetballer. Het talent van Manchester United kan in deze 'winterwindow' nog een huurtransfer maken, om zo speelritme op te doen om dan na dit seizoen voor een nieuwe kans te krijgen onder Erik ten Hag.

Volgens The Daily Telegraph-journalist Mike McGrath heeft Manchester United aanbiedingen uit Turkije ontvangen voor de diensten van de multi-inzetbare aanvaller. Daar is de markt nog open en hopen clubs Greenwoord voor de rest van dit seizoen te huren. Dat doen ze overigens omdat de aanklacht aan zijn adres ingetrokken is.

Niet alleen in Turkije is de markt nog open, ook in onder anderen Noorwegen, Japan en Zuid-Korea mogen clubs nog handelen. Daar ligt het niveau weliswaar lager dan in Turkije, maar het zou voor Greenwoord een kans kunnen zijn om een beetje onder de radar speelritme op te doen. Toen de aanklacht aan zijn adres liep bij de rechtbank, trainde Greenwoord niet bij Manchester United. Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat hij zijn laatste wedstrijd speelde voor The Red Devils, dus is er een behoorlijke achterstand in te halen.

Lees ook: Nieuwe ontwikkelingen: Greenwood houdt geheim gesprek en gebruikt sociale media

De kans dat Ten Hag dit seizoen nog een beroep doet op de spits, is zeer klein. Er zijn sterke geruchten dat de Nederlandse coach het goede gevoel in de kleedkamer niet wil verpesten met de terugkeer van het gevallen talent. Met een doorlopend contract tot en met 2025 is het best reëel dat de Nederlandse coach hem na dit succesvolle seizoen in ere zal herstellen als de rechter hem vrij blijft pleiten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen