Vermoedelijke opstelling PSV: Van Nistelrooij geeft sterkhouder rust

2 maart 2023, 14:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor PSV staat vanavond de wedstrijd in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen ADO Den Haag op het programma op. Ruud van Nistelrooij gaat volgens het Eindhovens Dagblad naar verwachting zijn elftal op enkele plekken wijzigen. Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV.

Het Eindhovense doel zal worden verdedigd door Joël Drommel, dit seizoen de bekerkeeper van PSV. De 26-jarige doelman keept ook de komende competitiewedstrijden, daar eerste keuze Walter Benítez vanwege een knieblessure de komende tijd uit de roulatie is.

In de verdediging worden - van rechts naar links - Mauro Júnior, André Ramalho, Jarrad Branthwaite en Patrick van Aanholt verwacht. Afgelopen weekend tegen FC Twente (3-1) was er nog een basisplaats weggelegd voor Phillipp Mwene. Ook op het middenveld lijkt Van Nistelrooij wat te gaan veranderen. Xavi Simons krijgt vermoedelijk rust en wordt vervangen door Guus Til, die op het middenveld wordt vergezeld door Ibrahim Sangaré en Joey Veerman.

Voorin lijkt Van Nistelrooij vast te houden aan dezelfde namen. Dat zou betekenen dat Fábio Silva weer als hangende linksbuiten begint, Johan Bakayoko op de andere vleugel staat en Luuk de Jong de diepste aanvaller is. Tegenstander ADO Den Haag gaat waarschijnlijk niet in de sterkste formatie starten: Dick Advocaat wil vanwege het drukke programma rouleren.

Vermoedelijke opstelling PSV: Joël Drommel; Mauro Júnior, André Ramalho, Jarrad Branthwaite, Patrick van Aanholt; Ibrahim Sangaré, Guus Til, Joey Veerman; Johan Bakayoko, Luuk de Jong, Fábio Silva

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen