Droom van Spakenburg blijft mogelijk: Feyenoorders onder indruk van 'Blauwen'

1 maart 2023, 23:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft woensdagavond gezorgd dat de wens van Spakenburg nog altijd door kan gaan. De stuntploeg uit de Tweede Divisie wil graag in de halve finale een uitwedstrijd in De Kuip spelen en dat kan door de overwinning van Feyenoord op sc Heerenveen. Als het aan Feyenoord ligt, is Spakenburg van harte welkom.

"Die wedstrijd heb ik gezien", vertelde matchwinner Santiago Giménez over FC Utrecht - Spakenburg bij ESPN. "Het was ongelooflijk. Dat is voetbal, alles kan gebeuren. Het is positief dat dit soort dingen gebeuren, het is een motivatie voor alle teams om ver te komen in het bekertoernooi. Als wij de beker willen winnen, moeten we van iedereen kunnen winnen. We zullen ziet wat er uit de loting gaat komen."

Lees ook: Spakenburg wil finale niet op zondag spelen: "Ik denk dat het 'nee' wordt"

Ook trainer Arne Slot sprak vol lof over Spakenburg. "Ze hebben wel Groningen en Utrecht uitgeschakeld", aldus Slot over een mogelijk treffen. "Dus laten we vooral het respect geven dat we verdienen. Maar we gaan eerst donderdag kijken welke clubs er ook nog doorgaan. Wij zijn ontzettend blij dat we, in het seizoen wat we al draaien, ook nog eens in de halve finale van de beker staan. Het is een druk programma, maar dit geeft veel energie."

Bekijk ook: Fan van Spakenburg gaat viraal: 'De leukste supporter van Nederland'

Mocht het zover komen, dan zal aanvoerder Orkun Kökcü de huidige nummer zeven van de Tweede Divisie zeker niet onderschatten. Dat liet de captain na de wedstrijd tegen Heerenveen weten. "Ik heb dinsdag gekeken en moet zeggen dat ze wel een goede ploeg hebben. Ze kunnen voetballend echt goed mee. Het zou mooi zijn, maar we zien wel wie er uitkomt. We moeten ook nog maar eens zien wie er donderdag nog doorgaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen