'Lazio is woest op Mourinho na wangedrag tijdens derby bij Onder 14'

1 maart 2023, 23:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lazio is niet te spreken over het gedrag van José Mourinho. De trainer van AS Roma heeft zich volgens de aartsrivaal schandalig gedragen tijdens een wedstrijd tussen de U14-teams van beide clubs. De mini-derby werd uiteindelijk een prooi voor de talenten van Roma, maar Lazio is vooral boos op Mourinho.

Zondag gingen beelden vanuit Rome viraal. Mourinho had de spelers van Roma U14 na de overwinning in de Derby della Capitale namelijk uitgenodigd in de sportzaal van het eerste elftal. Daar poseerden jeugdspelers samen met hun helden uit het eerste elftal. Dat werd door iemand vastgelegd en uiteindelijk gedeeld via de socialmediakanalen van de Romeinen. Lazio baalde echter van het gedrag van de Portugees.

Lees ook: Mourinho dreigt met juridische stappen: "Ik wil weten of er opnames zijn"

In Italiaanse media wordt namelijk gemeld dat Mourinho zich schandalig heeft gedragen tijdens de wedstrijd. Zo zou hij een speler van Lazio hebben uitgejoeld tijdens het nemen van een strafschop. Daarnaast riep hij de spelers van Roma naar verluidt op om een blessure te faken om zo tijd te kunnen rekken. Tobia Assumma, de trainer van Lazio, had zich tijdens het duel al uitgelaten over het gedrag van Mourinho.

Rood bij Cremonese

Het is zeker niet de eerste keer dat Mourinho deze week negatief in het nieuws is. De oefenmeester pakte maandagavond een rode kaart tijdens de met 2-1 verloren uitwedstrijd bij Cremonese. Mourinho kreeg een rode prent na een incident met de vierde official. Na de wedstrijd reageerde hij woedend. "Helaas is de vierde official niet eerlijk genoeg om toe te geven wat hij tegen mij zei", zei Mourinho over het voorval.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Francc
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een keer klappen geven aan die vent, is het gelijk af.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen