Manchester United knokt: Ten Hag houdt uitzicht op vier hoofdprijzen

1 maart 2023, 22:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United blijft in de race voor vier hoofdprijzen. Drie dagen na het winnen van de League Cup heeft de ploeg van Erik ten Hag de kwartfinale van de FA Cup bereikt, nadat een 0-1 achterstand tegen West Ham United werd weggepoetst: 3-1. Alejandro Garnacho maakte vlak voor tijd het bevrijdende doelpunt. In de kwartfinale wacht een thuiswedstrijd tegen Fulham

De eerste helft kende geen doelpunten, maar er waren wel enkele serieuze kansen om de score te openen. Wout Weghorst, een van de vijf spelers die zijn basisplaats behield ten opzichte van de League Cup-finale tegen Newcastle United, legde de bal in de zesde minuut goed terug op Marcel Sabitzer. Diens uithaal werd door de vingertoppen van keeper Alphonse Areola. Halverwge de eerste helft bracht David de Gea aan de overzijde knap redding op een inzet van Michail Antonio.

Lees ookSupporters van Manchester United komen na 10 seconden al met heldere spreekkoren

In de tweede helft opende Saïd Benrahma de score met een fraai, diagonaal schot in de bovenhoek. Televisiekijkers misten de goal, omdat de satellietverbinding wegviel. West Ham leek op weg naar een stunt, maar Manchester United trok de wedstrijd toch naar zich toe. Nayef Aguerd kopte in eigen doel na een corner van Bruno Fernandes, waarna Garnacho met een prachtige inzet voor de 2-1 zorgde na een afgeslagen schot van Weghorst.

Voor de achttienjarige Garnacho was het zeker niet zijn eerste belangrijke doelpunt. Zo besliste hij vorige maand de uitwedstrijd tegen Leeds United (0-2), maakte hij in november het winnende doelpunt tegen Fulham (1-2 zege) en maakte hij in oktober het winnende doelpunt tegen Real Sociedad (0-1) in de Europa League. Na het doelpunt van Garnacho bepaalde Fred de eindstand, nadat Weghorst balverlies forceerde bij West Ham en zijn ploeggenoot vond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen