Ziggo Sport mist spectaculair moment bij Man United, Wytse biedt excuses aan

1 maart 2023, 22:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een opvallend moment in de wedstirjd tussen Manchester United en West Ham United. De satellietverbining begaf het, juist op het moment dat Saïd Benrahma met een prachtig schot de 0-1 maakte in de tweede helft. Daardoor konden tv-kijkers alleen de herhaling van het doelpunt zien. Commentator Wytse van der Groot verontschuldigde zich direct. 

Het moment werd niet alleen door Ziggo Sport gemist. Ook in het buitenland melden tv-kijkers dat het beeld uitviel. Toen de verbinding werd hersteld, zei Van der Groot: "Daar zijn we weer. En oh jee, we hebben een goal gemist. En wat voor één, van Benrahma. En wat voor één, zo. Ehm, even samenvatten. Het beeld kwam stil te staan, in ieder geval bij ons. En David Moyes juicht, want Saïd Benrahma schiet West Ham United schitterend op 0-1."

"Sorry, excuses. Hier bij ons bevroor het beeld. Zul je altijd zien. Wat een moment om een hapering te hebben. Waarschijnlijk ergens slecht weer op Het Kanaal. Thuis viel het beeld ook stil, krijg ik nu te horen. Jullie hebben het ook niet gezien, alleen de herhaling. West Ham leidt! Het gebeurt wel vaker, het zijn satellietverbindingen, maar dat je dan precies de enige goal van een wedstrijd mist... Nou ja, nogmaals, excuses namens Ziggo Sport."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen