'Rashford kwam meteen in actie na deal tussen Feyenoord en Manchester United'

1 maart 2023, 10:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Toen Feyenoord en Manchester United een akkoord sloten over de transfer van Tyrell Malacia, wist Marcus Rashford meteen dat hij de vleugelverdediger onder zijn hoede wilde nemen. In de eerste weken van Malacia's dienstverband op Old Trafford deed Rashford moeite om bevriend te raken met de aanwinst, zo vertelt clubwatcher Rob Dawson van ESPN

Dawson ziet veel leidersfiguren bij Manchester United. Spelers nemen hun verantwoordelijkheid en Rashford doet dat ook, vindt hij. "Er zijn tijden geweest dat het moeilijk was om één speler aan te wijzen die de aanvoerdersband moest dragen, maar zondag (in de League Cup-finale tegen Newcastle United, red.) had je de band kunnen geven aan De Gea, Varane, Martínez, Casemiro, Bruno Fernandes en bovendien zat Harry (Maguire, red.) op de bank."

Lees ookTen Hag is zelfs geliefd bij zijn 'slachtoffer': "Hij praat iedere dag met me"

"Er zijn leidersfiguren binnen de selectie. Grote spelers nemen hun verantwoordelijkheid. Soms doen ze dat op manieren die de supporters niet eens opvallen. Iemand als Rashford deed veel moeite om bevriend te worden met Malacia na zijn komst, omdat hij wist dat het een flinke stap was", legt Dawson uit. "Rashford is vrij hecht geworden met Malacia en helpt hem om zich aan te passen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen