Hekkensluiter Serie A boekt tegen dramatisch Roma eerste zege van het seizoen

28 februari 2023, 20:50

AS Roma heeft een dramatische wedstrijd beleefd tegen de nummer 20 van de Serie A. De uitwedstrijd tegen Cremonese ging namelijk met 2-1 verloren. Georginio Wijnaldum maakte zijn basisdebuut sinds hij zijn scheen brak in augustus van vorig jaar, maar kon een nederlaag niet voorkomen. 

Cremonese, waar Cyriel Dessers negentig minuten op de bank bleef, kwam in de eerste helft op voorsprong dankzij een treffer van Frank Tsadjout. De 23-jarige aanvaller schoot met een halve volley schitterend raak in de 17e minuut, waardoor Roma de kleedkamers met een 1-0 achterstand op moest zoeken.

Vlak na de rust ging het vervolgens helemaal mis voor Roma. Mourinho ging fel in protest bij de vierde official na een vermeende overtreding op een Roma-speler, waarna scheidsrechter Marco Piccinini hem met een rode kaart van het veld stuurde. Toch leek Roma nog met punten terug te keren naar de Italiaanse hoofdstad, toen Leonardo Spinazzola zijn ploeg twintig minuten voor tijd op gelijke hoogte schoot.

Zie ook: 'The special one' doet het weer: Mourinho pakt rood na één minuut

De 37-jarige Daniel Ciofani zorgde er echter voor dat Cremonese toch de punten in eigen huis hield door in de 83e minuut vanaf elf meter voor de 2-1 te zorgen. De ploeg geeft hierdoor de rode lantaarn over aan het geplaagde Sampdoria, terwijl Roma blijft steken op de vijfde plaats.

Lees ook: Daar is 'ie weer: Wijnaldum na 290 dagen terug in de basis bij AS Roma

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen