De Graafschap was al heel vaak absoluut kanonnenvoer voor Ajax

28 februari 2023, 17:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax won onder John Heitinga alle wedstrijden in de nationale competities. Excelsior, SC Cambuur, RKC Waalwijk, Sparta Rotterdam, Vitesse en FC Twente werden verslagen. Alleen Union Berlin kon van de Amsterdammers onder leiding van de jonge oefenmeester winnen. Donderdagavond is er genoeg reden om aan te nemen dat Ajax weer wint en dat ze een grote uitslag neerzetten tegen De Graafschap. Samen met Jacks.nl blikt FCUpdate.nl vooruit.  

Deze eeuw is De Graafschap serieus kanonnenvoer voor de Amsterdammers. In 2018 werd het 8-0. In 2010 & 2004 werd het 0-5. In 2008 werd het 0-6, een jaar eerder werd het 1-8. In 2003 won Ajax met 7-1 van De Superboeren en aan het einde van de vorige eeuw werd het 1-8 in Doetinchem. Als Ajax donderdagavond ook meer dan vijf doelpunten maakt, kun je bij Jacks.nl liefst 6.50 keer je inleg winnen.

Dusan Tadic was tot dusver bij alle doelpunten van Ajax, dat onder Heitinga tegen de kleine clubs vaak uithaalt, betrokken in de KNVB Beker. Tegen FC Twente gaf hij de assist op Mohammed Kudus: dat recept leverde tegen FC Den Bosch ook een goal op. In dat duel schoot de Serviër ook nog een strafschop binnen. Twee goals van de captain van de Amsterdammers tegen De Graafschap, dat niet kan beschikken over de geblesseerde oud-Ajacied Siem de Jong, levert 7.50 keer je inleg op.

Lees ookValentijn Driessen doet dringend beroep op vader van Steven Bergwijn

Goal Brobbey?

In de reguliere competitie staat Brian Brobbey ondanks zijn plek op de bank bij John Heitinga bovenaan de topscorerslijst van de Eredivisie. De verwachting is dat de sterke spits tegen De Graafschap aan de aftrap staat of in elk geval lang meedoet en dat kan je veel geld opleveren. Denk je dat Brobbey een goaltje meepikt én dat Ajax wint? Dan kun je liefst 2.25 keer je inleg terugverdienen bij Jacks.nl.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is het ook wel eens gebeurd dat door een gelijkspel in Doetinchem de titel misgelopen werd? Nee, dat zal ik wel verkeerd onthouden hebben denk ik.

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kom op mensen DeGraafschap is gemakkelijk voor Ajax. Gewoon met 3-1 oprollen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen