Ruud Gullit is het niet eens met Willem van Hanegem: "Daar gaat het toch niet om?"

27 februari 2023, 22:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ruud Gullit kan zich niet vinden in wat Willem van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad over de League Cup-winst van Manchester United heeft geschreven. Er moet volgens de 79-jarige Van Hanegem niet te veel waarde worden gehecht aan de eerste prijs van Erik ten Hag in Engelse dienst

'Die League Cup was van oudsher trouwens de prijs waar ze zich in Engeland nooit druk om maakten. Maar Ten Hag zal denken dat het de start is richting veel meer. En dat kan ook. Er is al veel geld uitgegeven en dat zal weer gebeuren. En ze slaan allemaal door, mensen praten zelfs uren over een foto van een broodje eten met Alex Ferguson. Samen aan tafel, het is wat…', schreef Van Hanegem.

Dat Van Hanegem niet meeloopt in de Ten Hag-polonaise, kwam maandagavond ter sprake bij Rondo. "Daar gaat het toch niet om? Het is een prijs", countert Gullit. Daar sluit tafelgenoot Jan van Halst zich volledig bij aan. "Het gaat ook om de energie, hoop en resultaten. Het kan niet anders dan dat dit het begin is."

Gullit vindt het begrijpelijk dat iedereen bij Manchester United dolblij is met de eerste prijs in zes jaar. "Wat zou een Newcastle liever willen? De Champions League halen of de League Cup winnen? Dan willen zij toch het laatste? Dat is zilverwerk. Dat staat op je cv. Ook al is het niet de allerbelangrijkste prijs, het is een cup. Dat hoort bij Manchester United."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen