Vrouw stapt naar politie en beschuldigt Achraf Hakimi van verkrachting

27 februari 2023, 20:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het Openbaar Ministerie in Frankrijk is een onderzoek gestart naar Achraf Hakimi. Een 23-jarige vrouw beweert verkracht te zijn door de rechtervleugelverdediger van Paris Saint-Germain.

De vrouw stapte afgelopen zondag naar de politie en hoewel zij weigerde aangifte te doen, is de zaak in behandeling genomen door het Openbaar Ministerie. Gezien de ernst van de feiten en de bekendheid van de vermeende dader, is men direct in actie gekomen. Het onderzoek is nu in volle gang.

Hakimi en de vrouw zouden elkaar begin dit jaar via Instagram hebben leren kennen. Afgelopen zaterdagnacht zou de vrouw, in een door Hakimi bestelde Uber, naar het huis van de speler van Paris Saint-Germain in Boulogne zijn gekomen. Daar zou de vrouw verkracht zijn.

De aanvallend ingestelde rechtsback zou de vrouw, ondanks haar protesten, op de mond hebben gekust, haar kleren hebben opgetild en haar borsten hebben gekust en haar met zijn vingers hebben gepenetreerd. De vrouw zou zijn ontsnapt door Hakimi met haar voet weg te duwen. Daarna werd ze opgepikt door een vriendin.

Het vermeende incident vond een dag voor de wedstrijd van Paris Saint-Germain tegen Olympique Marseille plaats. Hakimi maakte vanwege blessureleed geen deel uit van de selectie. De vrouw en twee kinderen van de verdediger bevonden zich op dat moment in Dubai.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen