Rik Elfrink blikt alvast vooruit en voorziet 'gek' scenario bij PSV

27 februari 2023, 16:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rik Elfrink vraagt zich af of Ruud van Nistelrooij er verstandig aan doet om vast te houden aan Joël Drommel als 'bekerkeeper', mocht PSV de finale van de KNVB Beker halen. Waar Walter Benítez normaal gesproken de eerste keuze onder de Eindhovense lat is, keept Drommel dit seizoen alle bekerwedstrijden.

PSV gaat zich donderdag proberen te plaatsen voor de halve finale van de KNVB Beker. Het ADO Den Haag van Dick Advocaat komt dan op bezoek in het Philips Stadion. Overleeft de Eindhovense club de ontmoeting met de nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie, dan hoeft er nog maar een horde te worden genomen om de finale te bereiken.

Slaagt PSV erin zich te plaatsen voor de bekerfinale, dan staat Drommel op zondag 30 april in principe onder de lat aan Eindhovense zijde. PSV-watcher Elfrink vindt dat een ergens gek idee. "Stel dat PSV de bekerfinale speelt en het de enige kans op een prijs is: moet PSV dan niet gewoon met zijn sterkste keeper beginnen?", vraagt Elfrink zich hardop af in een video-iteam van het Eindhovens Dagblad.

"Blijkbaar niet. Dat is iets nieuws, wat door iemand is begonnen. De voetballerij is een papegaaienwereld. Men doet elkaar na", reageert Aad de Mos, die een kleine overwinning van PSV op ADO verwacht. "De wedstrijd tegen ADO wordt moeilijker dan de wedstrijd tegen RKC van komend weekend", voorspelt hij.

Lees ookPSV-fan die Sevilla-keeper aanviel blijft twee weken langer vastzitten

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen