Kylian Mbappé komt met vertederende reactie op Instagram-post Jadon Sancho

27 februari 2023, 16:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het doet Kylian Mbappé goed dat de lach terug is op het gezicht van Jadon Sancho. De 22-jarige buitenspeler van Manchester United stond vanwege fysieke en mentale problemen een tijdje aan de kant, maar is inmiddels terug op het veld.

Sancho won zondag zijn eerste prijs in dienst van Manchester United door in de League Cup-finale Newcastle United met 2-0 te verslaan. Als invaller kwam de aanvaller zeven minuten voor tijd binnen de lijnen. Na afloop poseerde Sancho in de kleedkamer met de trofee.

Lees ookRoy Keane ziet beelden van Ten Hag en concludeert: "Je moet ontslag nemen"

Die foto deelde Sancho op Instagram en heeft op het moment van schrijven ruim één miljoen likes en bijna zevenduizend reacties opgeleverd. Eén van de reacties is afkomstig van Mbappé. 'Goed om je met een glimlach te zien', reageert de ster van Paris Saint-Germain.

Manchester United nam Sancho anderhalf jaar geleden voor 85 miljoen euro over van Borussia Dortmund. De Engelse aanvaller heeft de hoge verwachtingen op Old Trafford vooralsnog niet waargemaakt. In het huidige seizoen staat de teller op 21 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en één assist.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen