Supporters noemen Ten Hag 'een genie' na nieuwe kleedkamerfoto

27 februari 2023, 13:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United slaagde er zondag in om Newcastle United onschadelijk te maken in de League Cup-finale en dat was wellicht te danken aan de zorgvuldige voorbereiding van Erik ten Hag en zijn stafleden. Supporters van The Red Devils merken op dat de standaardsituaties van de tegenstander tot in detail waren uitgestippeld op tactiekborden.

Na de wedstrijd verscheen op sociale media een foto van de momenteel geblesseerde Anthony Martial, die de League Cup optilde in de kleedkamer in het bijzijn van meerdere stafleden. Op de achtergrond zien we gedetailleerde beschrijvingen van de te hanteren tactiek bij standaardsituaties van de tegenstander. Met lange spelers als Dan Burn, Sven Botman en Fabian Schär is Newcastle dit seizoen dreigend in standaardsituaties.

Newcastle scoorde dit seizoen twaalf keer via dodespelmomenten, maar tegen Manchester United lukte dat niet. Supporters van de League Cup-winnaar noemen Ten Hag op sociale media een 'genie'. "Newcastle United is een van de gevaarlijkste ploegen met standaardsituaties. Zijn voorbereiding heeft zich uitbetaald."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen