Ten Hag in emotionele brief aan supporters: "Jullie zijn essentieel"

27 februari 2023, 13:08   Bijgewerkt: 27 februari 2023, 13:40

Erik ten Hag is de week begonnen met een open brief aan alle supporters van Manchester United. Op zondag won de club voor het eerst in zes jaar een prijs, iets wat niet onopgemerkt is gebleven. 'Weet alsjeblieft dat jullie essentieel zijn voor wat we willen bereiken en neem gisteren als bewijs van wat er kan gebeuren als we allemaal samen verenigd zijn', schreef Ten Hag op de site van The Red Devils.

De club won  van Newcastle United, waardoor de League Cup werd veroverd. De laatste prijzen zijn al even geleden, in het seizoen 2016/2017 kon de club voor het laatst pronken met zilverwaar. De League Cup en de Europa League werden dat seizoen gewonnen, waardoor het logisch is dat er de nodige emoties kwamen kijken bij de meest recente eindzege van United.

Emotionele trainer

'Ik wilde de tijd nemen om u vanmorgen rechtstreeks aan te spreken', begint Ten Hag in zijn brief. 'Toen ik bij de club kwam, spraken we over de uitdaging en het belang van het herenigen van deze groep spelers met onze geweldige fans. Geloof me, dit team weet precies hoe belangrijk je bent. De band tussen de supporters en het team is voor iedereen zichtbaar en wat we gisteren samen hebben meegemaakt zal die band alleen maar versterken.'

Sinds de komst van Erik ten Hag is de club in een stroomversnelling gekomen en het lijkt niet alsof United snel gaat stoppen met de opmars. Afgelopen week werd Barcelona uit de Europa League geknikkerd door Ten Hag en zijn mannen, zondag werd dus voor het eerst sinds jaren weer een troffee gewonnen. In de competitie staan The Red Devils inmiddels nog 'maar' acht punten achter op koploper Arsenal in de Premier League, in de FA Cup is United gekoppeld aan West Ham. In de Europa League wacht de club een tweeluik met Real Betis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen