'Barça-ster hield blessure over aan woede-uitbarsting na wissel'

27 februari 2023, 12:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Raphinha heeft een opvallende blessure overgehouden aan de heenwedstrijd van het Europa League-tweeluik met Manchester United. De Braziliaanse vleugelflitser was woedend na een wissel van zijn trainer Xavi, waarna hij zijn woede uitte op een koelbox, daardoor liep hij naar verluidt een knieblessure op.

De aanvaller, die deze zomer voor bijna zestig miljoen euro werd gekocht van Leeds United, speelde een dijk van een wedstrijd in Camp Nou. Raphinha gaf een assist bij de 1-0 en was uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor de 2-2. Na die gelijkmaker vond Barcelona-trainer Xavi Hernandez het welletjes en haalde hij Raphinha naar de kant, tot frustratie van de Braziliaan. Volgens Mundo Deportivo had hij zijn emoties niet meer in bedwang en zorgde hij met een woede-uitbarsting voor een knieblessure.

Basisklant

Gelukkig voor hem was die niet ernstig, want hij stond wel in de basis voor de return tegen Manchester United. In de competitiewedstrijd tegen Cadiz, die plaatsvond in het weekend na de heenwedstrijd tegen The Red Devils, moest Raphinha het doen met een invalbeurt van een kwartiertje. Of het te maken heeft met de blessure blijft gokken, maar over het algemeen zet Xavi de Braziliaans international in zijn basisopstellingen van dit seizoen.

In een verhit potje ging de return bij Manchester United verloren, waardoor de Blaugrana zijn uitgeschakeld voor Europees voetbal dit jaar. Het duel in de tussenronde van de Europa League was een prachtig affiche, waarin de ploeg van Erik ten Hag dus aan het langste eind trok. De Catalanen verloren dit weekend ook in LaLiga, van Almería. Real Madrid speelde gelijk, waardoor het gat tussen de eeuwige aartsrivalen is gekrompen tot zeven punten in het voordeel van Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen