Ten Hag oogst lof van clubicoon United: "Van zeurpieten naar winnaars"

27 februari 2023, 08:20

Gary Neville heeft Erik ten Hag na de wedstrijd tegen Newcastle United geprezen voor het werk dat de manager sinds zijn komst heeft gedaan om van Manchester United weer een topclub te maken. Zondag won de Nederlandse trainer zijn eerste prijs met The Red Devils en daarmee kwam een einde aan zes jaar zonder een prijs bij de club uit Manchester.

Neville geeft aan dat Ten Hag al veel werk heeft kunnen doen met de spelers en de selectie weet weer wat winnen is. Volgens de clublegende was het een geweldige dag voor de club en daar krijgt de trainer ook zijn complimenten voor. "Bijzondere dag voor Manchester United. Casemiro krijgt de complimenten, maar eigenlijk gaat het erom dat één man (Ten Hag) dit team in zo'n korte tijd heeft getransformeerd van zeurpieten in winnaars", prijst Neville Ten Hag bij Sky Sports.

Sommige spelers hebben onder de nieuwe trainer een opleving beleefd. "Spelers die we hadden opgegeven, spelers waarvan we dachten dat ze niet meer voor Manchester United moesten spelen, ze presteren nog steeds op een heel hoog niveau", vervolgde Neville. Dit is een eerste stap in de goede richting, want er is nog meer voor te spelen. "Ze hebben een geest, ze hebben een gevecht en ze hebben een reële kans om terug te komen en weer trofeeën te winnen, omdat je echt iets ziet ontstaan."

Lees ook: Driessen sneert naar Van Gaal na succes Ten Hag bij Manchester United

Zondag kon Manchester United na lang wachten weer een prijs toevoegen aan de prijzenkast. De finale voor de League Cup werd met 2-0 gewonnen door goals van Casemiro en Marcus Rashford. Door deze overwinning heeft Ten Hag in februari al zijn eerste prijs te pakken voor de Mancunians en er ligt nog zeker meer op te rapen voor de Nederlandse coach. De ploeg van onder andere Wout Weghorst en Tyrell Malacia doet nog mee om de titel, de FA Cup en de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen