Volgende personele tegenslag voor PSG: verdediger komt niet meer in actie

26 februari 2023, 23:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paris Saint-Germain-trainer Christophe Galtier kan in het restant van dit seizoen geen beroep meer doen op Presnel Kimpembe. De Franse verdediger moest zich zondagavond in De Klassieker tegen Olympique Marseille al heel vroeg laten vervangen en blijkt nu een zware achillespeesblessure te hebben opgelopen. 

De kraker tussen Marseille en PSG, de nummers één en twee van de Ligue 1, was amper een kwartier oud toen Kimpembe uit het niets naar de grond ging. De alarmbellen gingen af bij de bezoekende ploeg. Trainer Galtier zag zich genoodzaakt al vroeg in de wedstrijd in te grijpen. Hij haalde Kimpembe naar de kant. Niet heel lang daarna verschenen er beelden van de verdediger op de krukken. 

Het noodlot heeft dus toegeslagen voor de Fransman, die zijn ploeg in ieder geval tot het einde van dit seizoen niet meer van dienst kan zijn. Dat vertelde Galtier na afloop van de gewonnen topper tegen Marseille (0-3). Het uitvallen van Kimpembe is een volgende personele domper voor PSG. De koploper van Frankrijk zag vorige week ook al Neymar per brancard het veld verlaten. De Braziliaan staat voorlopig aan de kant. Het tweede duel met Bayern München in de Champions League komt sowieso te vroeg voor Neymar. PSG is op 8 maart te gast in München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen