Piers Morgan massaal aangepakt na tweet over Erik ten Hag

26 februari 2023, 21:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Piers Morgan heeft de nodige Manchester United-supporters en andere voetballiefhebbers tegen zich in het harnas gejaagd met een opmerkelijke tweet. De tv-persoonlijkheid en prominente Arsenal-supporter vond het dansje van Erik ten Hag met Lisandro Martínez en Antony 'beschamend'.

'Ik kan niet geloven dat ik een trainer van Manchester United en spelers zie dansen van vreugde na het winnen van de Carabao Cup... zo beschamend', tweette Morgan. Hij vond de Carabao Cup ogenschijnlijk geen prijs die zulke festiviteiten rechtvaardigt, maar vrijwel niemand is het met hem eens op Twitter.

Zelfs The Sun, de krant waarvoor Morgan geregeld columns schrijft, moet concluderen dat zijn uitspraken niet goed vallen. "Manchester United-fans en zelfs Roy Keane, die tijdens het WK nog ruzie maakte met Tite over dansjes van Brazilië, genoten ervan. Supporters lieten op Twitter massaal weten dat ze geen genoeg konden krijgen van de beelden."

[tweet,raymondnyamador/status/1629932803482632197

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk als Ronaldo als deelnemer tussen dat dansje had gestaan dat Morgan het wel prachtig had gevonden. (probleem is natuurlijk dat ze dat dansje niet hadden kunnen doen als hij gebleven was, maar dat terzijde)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen